5 tips untuk menjual Dexandra bagi Dropship di peringkat awal

Pening kan nak mulakan bisnes? Dulu saya pun macamtu. Nak mula… rasa sangat ragu-ragu. Eh boleh ke aku buat bisnes ni? Dah la tak pernah menjual, membeli pernah lah. Tapi lama-lama dah biasa. Kalau dulu merangkak… kini Alhamdulillah dah mula kencang. Belajar dari mentor, belajar dari kawan-kawan yang buat bisnes sendiri, non stop belajar dan majukan diri sendiri. Alhamdulillah, kali ini saya nak cuba sharekan tips-tips, bagaimana cara untuk memberanikan diri untuk approach customer. Bukan…

Continue reading

5 jenis pelanggan pertama yang wajib anda approach untuk memulakan perniagaan anda

Ramai di kalangan agent dropship saya patah semangat. Katanya susah nak jual produk. Lepas mendaftar sebagai dropship, terus senyap. Tak reti menjual, malu nak approach orang. Bila satu pun tak terjual, mulalah hilang fokus. Itu biasa, dan normal sangat. Jangan risau, ini saya nak kongsikan tips siapa yang anda perlu approach untuk close sales di awal anda berniaga. Tips-tips ni, saya buat dan amalkan sendiri waktu mula berniaga Dexandra dulu. Kenapa tips ni penting..? Sebab… Continue reading

De’Xandra Best Sellers (Top 5 perfumes for Him) untuk 2018

Haritu kami dah share yang mana Top 5 perfume De'Xandra untuk kaum perempuan. Ada juga yang email kami, request tanya yang mana best-seller untuk kaum lelaki. Nak buat surprise gift untuk suami tersayang. Wah, beruntung betul pasangan korang. Okay, jom kita tengok perfume lelaki mana yang Top 5 best seller dikalangan pengguna perfume De'Xandra. Baca Juga: Senarai penuh nama baru perfume De'Xandra selepas penjenamaan semula syarikat De'Xandra. Nama LamaNama BaruReview Dunhill Desire Blue Nemesis Bau wangian Nemesis… Continue reading

De’Xandra Best Sellers (Top 5 perfumes for Her) untuk 2018

Ramai yang masih tertanya-tanya, bau apa perfume De'Xandra yang mana paling best, minta kami recommend bau paling sesuai. Selalunya, kalau yang bertanya tu... mesti sebab masih belum pernah pakai perfume De'Xandra. Tak pun, perfume tu dia nak buat hadiah buat cik abang/cik adik tersayang. Yer lah, De'Xandra makin lama makin viral, jadi orang makin kenal. Tapi nak beli online, susah sikit. Sebab tak boleh nak hidu bau dia. Jadi kena minta recommendation dari seller lah.… Continue reading

Tips dan Teknik Menjual Dexandra perfume

Assalamualaikum. Harini saya nak share dengan semua dropship-dropship, cara nak buat income sampingan hanya dengan menjual Dexandra perfume. Kisah kami: Saya faham, nak menjual... bukan senang. Kami pun bermula dari bawah, sebagai dropship. Sehingga sekarang, syukur Alhamdulillah, tuhan permudahkan rezeki. Dengan bermula modal RM150 juga, macam anda. Dulu, susah nak buat sales. Sebab tak reti, tak ada ilmu, tak ada mentor. Yer lah, masih newbies kan. Lama-lama patah semangat, sampai lah satu hari saya bertanya… Continue reading