Cart 0
Continue reading...

De’Xandra Best Sellers (Top 5 perfumes for Him) untuk 2018 February 1, 2018 – Posted in: Guideline Dexandra, Tips Menjual Dexandra

Haritu kami dah share yang mana Top 5 perfume De'Xandra untuk kaum perempuan. Ada juga yang email kami, request tanya yang mana best-seller untuk kaum lelaki. Nak buat surprise gift untuk suami tersayang. Wah, beruntung betul pasangan korang. Okay, jom kita tengok perfume lelaki mana yang Top 5 best seller dikalangan pengguna perfume De'Xandra. Baca Juga: Senarai penuh nama baru perfume De'Xandra selepas penjenamaan semula syarikat De'Xandra. Nama LamaNama BaruReview Dunhill Desire Blue Nemesis Bau wangian Nemesis… Continue reading
Continue reading...

De’Xandra Best Sellers (Top 5 perfumes for Her) untuk 2018 January 30, 2018 – Posted in: Guideline Dexandra, Tips Menjual Dexandra

Ramai yang masih tertanya-tanya, bau apa perfume De'Xandra yang mana paling best, minta kami recommend bau paling sesuai. Selalunya, kalau yang bertanya tu... mesti sebab masih belum pernah pakai perfume De'Xandra. Tak pun, perfume tu dia nak buat hadiah buat cik abang/cik adik tersayang. Yer lah, De'Xandra makin lama makin viral, jadi orang makin kenal. Tapi nak beli online, susah sikit. Sebab tak boleh nak hidu bau dia. Jadi kena minta recommendation dari seller lah.… Continue reading
Continue reading...

Perbezaan antara De’Xandra yang original dan tiruan atau palsu January 19, 2018 – Posted in: Guideline Dexandra

Lately, makin banyak orang ramai yang hubungi kami, bertanya tentang status perfume de’xandra. Eh, betul ke tulen? Kenapa murah sangat? Jangan sampai terkena tau sayang-sayang semua. Nampak serupa, tapi tak sama. Packaging, botol, semua mirip-mirip wangian De’Xandra. Lepastu, terpengaruh pula dengan kata-kata manis penjual “ya bang, betul yang ni Dexandra ori. Murah sebab saya beli direct dari kilang”. Lepas tu, kita pun duk try pakai. Haa mulalah, bau tak sama, bau tahan 2 jam saja,…

Continue reading